Default welcome msg!

Beterschap

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

18 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

18 artikel(en)

Beterschaps cadeau

Als je er niet bij kunt zijn om een helpende hand te bieden, kan het verzenden van een beterschapscadeau net zo zijn als wat de arts heeft besteld. Een uniek goed cadeau stuurt jouw beste wensen voor een snel herstel.

Door een van onze beterschapscadeaus te sturen, stuur je een bedachtzame boodschap van hoop dat je geliefde binnen een mum van tijd weer up-and-running zal zijn en je weer gelukkig en gezond zult voelen.

Stuur een goed cadeau voor een snel herstel

Dit is echt de beste manier om 'snel beter te worden' te zeggen. Wanneer iemand van wie je houdt zich voelt onder het weer, op weg naar herstel, of een beetje aanmoediging nodig heeft, stuur dan een geschenk dat een glimlach op hun gezicht zal toveren. Onze collectie en kleurrijke ontwerpen om ieders dag op te vrolijken. Onze beterschapscadeaus worden een leuke gepersonaliseerd cadeau.

Een unieke beterschap wensen

Wil je iemand na een operatie of ziekte op een unieke manier beterschap wensen? Kijk dan eens tussen de beterschap cadeaus van Fungifts. Door een persoonlijke foto of tekst toe te voegen aan het cadeau wens je iemand beterschap op een persoonlijke manier, en dat kan iemand die ziek is wel gebruiken. Naast je persoonlijke beterschap cadeau kun je ook nog eens een persoonlijke tekst toevoegen. Weet je niet welk cadeau je moet kiezen? Hierboven hebben we een aantal leuke beterschap cadeaus op een rijtje gezet.

Niemand vindt het leuk om ziek te zijn. Wil jij iemand beterschap wensen? Dit kan met een mooie kaart. Maar je kunt de zieke ook verrassen met een origineel cadeau van Fungifts. Laat dus iemand weten dat je aan hem of haar denkt. Vrolijk de zieke op met een persoonlijk beterschapscadeau. De originele manier om iemand beterschap te wensen.