Bijzondere bedank cadeautjes vinden voor een heel speciale persoon

Vrouw met bedank cadeautjes

Ask.com is een Amerikaanse e-business die zich uitsluitend bezig houdt met het beantwoorden van vragen. In 2020 stelden zij vast dat een gemiddeld mens in zijn hele leven ongeveer 10.000 andere mensen leert kennen. Volgens het Amerikaanse onderzoek- en adviesbureau zijn er daarvan voor de gemiddelde mens ongeveer 3 tot 5 die werkelijk tellen, die een impact hebben op jouw leven.

Het kunnen heel gewone mensen zijn of juist bijzondere persoonlijkheden die je met geen woorden kunt beschrijven. Mensen die frisse lucht in je leven blazen als de warmte van de lente na een vreselijke winter. Waarom zou je die personen in jouw vrienden- of kennissenkring niet af en toe eens een bedankgeschenkje geven? Het leven is een groot geschenk, maar soms kan het tamelijk doorwegen; deze mensen maken jouw last wat lichter. Hopelijk helpen de volgende tips voor bedank cadeautjes je om die speciale mensen in je leven te tonen hoeveel ze voor je betekenen.

Een kersttraditie die het hele jaar mag doorgaan

Een mandje gevuld met lekkers is altijd een goed idee. Wie houdt er nu niet van goed eten en drinken? Het “probleem” is echter dat al die lekkernijen snel geconsumeerd zijn en dat er niets overblijft behalve de herinnering. Stop daarom in dat mandje ook nog één of twee spulletjes die langer meegaan. Overweeg een prachtige geschenkset van een thermosfles en 2 gegraveerde mokken of ga voor een koekjestrommel met een grappig opschrift en een leuke afbeelding. Met een foto cadeau zorg je voor een herinnering die de ontvanger ervan niet snel zal vergeten.

Trouwens, er zijn heel wat variaties mogelijk met zo’n mandje. Denk bijvoorbeeld aan producten voor huidverzorging voor een heel fijne vriendin. Koop in de plaats van een mand bijvoorbeeld een beauty case and stop deze vol met gezichtsmaskers, bodywash, gezichtsscrubs, en niet te vergeten … een bedankcadeau met foto. Of wat dacht je van een gloednieuwe gereedschapskoffer voor de handige klusser waar je altijd op kunt rekenen om een kapotte lamp te vervangen of een lekke buis te repareren? Stop tussen de pakjes nagels, schroeven en moeren ook een fotogeschenk dat bijblijft.

De weg naar het hart van een vrouw … of man

Diamonds are a girl’s best friend, maar ook een man kun je dolblij maken met juwelen als bedank cadeau. Wat kiezen? Voor sommige mensen is een eenvoudige hanger voldoende, terwijl voor anderen een meer flamboyant sieraad de juiste keuze is. Bij het uitzoeken van een sieraad moet je rekening houden met factoren zoals de persoonlijkheid en stijl van de ontvanger, maar ook waar en wanneer je het bedankt geschenk geeft (een feest, een etentje, een uitstapje, in een groot gezelschap of op een intiem moment).

Stemming creëren met weinig geld

Wist je dat het olfactorisch vermogen (waarmee je dingen ruikt en proeft) sterkere indrukken nalaat dan wat je ziet of hoort? Dat komt omdat de zenuwen van het olfactorisch systeem direct verbonden zijn met het limbisch systeem (het zogenaamde emotionele geheugen). Twijfel dus niet als je ergens geurkaarsen aangeboden ziet staan. Het mooie aan dit bedanktgeschenk is dat het relatief goedkoop is maar niettemin luxe uitstraalt.

Geurkaarsen creëren de stemming voor verschillende settings, of het nu gaat om een verjaardag, jubileumavond of een avondje uit. Ze verheffen de esthetiek van een kamer in een mum van tijd zodat die er gezellig en uitnodigend uitziet. Geurkaarsen helpen ook om de stemming te bepalen voor een warm bad na een lange dag op het werk of op school. De voordelen van geurkaarsen zijn talrijk plus ze zien er superleuk uit.

YOUTUBE LINK

×