Default welcome msg!

Cadeau juf

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 39 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 39 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Nu het schooljaar op zijn laatste benen loopt, bent u waarschijnlijk op zoek naar een origineel cadeau voor de juf.

Het is dan ook hét moment om de juf eens te trakteren op een uniek cadeau. Hier vind je alvast een geschikt afscheidscadeau om de juf eens in de bloemetjes te zetten voor de inzet van het voorbije schooljaar. De populairste zijn de pennensets, muismat of de klassieke mok en allemaal met een gepersonaliseerde boodschap op.

Cadeau voor juf of meester

Dag in, dag uit staat de juf of meester voor de klas om de kinderen van alles te leren. Op bijna elke vraag, heeft hij of zij wel een antwoord en deze lieve persoon doet zijn/haar uiterste beste om de lessen zo boeiend mogelijk te maken. Maar de juf of meester is er niet alleen voor de kinderen, ook de ouders kunnen het hele jaar bij hem of haar terecht en dat niet alleen tijdens het ouderspreekuur. De juf of meester houdt altijd wel een oogje in het zeil en iedereen kan altijd rekenen op deze leerkracht. Troost bij tranen, een goed woordje als het even niet meer gaat en uiteraard de nodige ondersteuning bij moeilijke opdrachten. De juf of meester, wat zouden we zonder ze doen?

Deze fantastische leerkracht is dus van ontelbare waarde en verdient een leuk en lief cadeautje! Verras de juf of meester met een mooi bedankt geschenk in het begin van het schooljaar of bedankt cadeau voor juf aan het einde schooljaar. Maak dit juf cadeau nu extra speciaal door deze te personaliseren. Bekijk ons diverse assortiment juf cadeaus voor de juf of meester en laat dit bijzondere geschenk bedrukken met een mooie foto of tekst.

De juf of meester maakt lange dagen en lust daarom weleens een kopje koffie of thee met fot. Maar wat zijn al die mokken op dat bureau toch saai! Breng daar eens verandering in en verras uw favoriete leerkracht met één van onze magische mokken met eigen foto bedrukt, een heerlijk groot gepersonaliseerd theeglas of een thermobeker – ideaal voor schooluitstapjes of op reis top juf cadeau. Leuk idee: bestel bij ons een mok en laat deze bedrukken met een mooie klasfoto! Andere manieren om het bureau van leerkracht op te fleuren is een handige gepersonaliseerd tafelklok of pennenhouder of pennendoos met foto, maar er zijn nog veel meer originele juf of meester cadeaus. Bekijk daarom onze collectie nu en laat uw favoriete cadeau bedrukken. Zo kunt u zelf, een Originele bedankt cadeau voor de juf of meester samenstellen met tekst of foto erop! bestel uw juf cadeau bij Fungifts.be