Default welcome msg!

Cadeau met eigen ontwerp

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

12 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

12 artikel(en)

 

Wilt u een cadeau met eigen ontwerp laten bedrukken? De allerleukste cadeaus vindt u bij Fungifts

Een cadeau met uw eigen ontwerp laten bedrukken maakt uw geschenk bijzonder en persoonlijk. U kunt uw cadeau laten personaliseren met uw eigen tekst en / of foto. Elk cadeau wordt handmatig verwerkt. Dat betekent dat de aangeleverde foto helder wordt bedrukt op het door u gekozen cadeau. Wij hebben de leukste cadeaus voor u geselecteerd, zodat u makkelijk een keuze kunt maken. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Surft u dan snel verder.

Cadeau met eigen ontwerp laten bedrukken

Een cadeau voor een speciaal persoon kan een hele zoektocht zijn. In onze webshop zult u zeker slagen, want wij bieden u een breed aanbod. U vindt hier zowel cadeaus voor dames als voor heren in verschillende categorieën: van mooie sieraden tot stijlvolle bureauaccessoires. Elk cadeau kunt u met uw eigen ontwerp laten bedrukken. Met een lief gepersonaliseerd cadeau kunt u vertellen wat u met woorden niet kunt zeggen. Een cadeau met foto kopen is een uniek, want er bestaat geen tweede van.

Cadeaus worden gegeven om een bijzonder moment nog meer kracht te geven. Denkt u maar eens aan een jubileum, geboorte of verjaardag. Wist u trouwens dat verjaardagscadeaus nog geen 100 jaar bestaan? Vroeger was het namelijk helemaal niet belangrijk wanneer iemand jarig was. Pas aan het einde van de negentiende eeuw werden de eerste verjaardagen gevierd, maar alleen door rijke mensen en zonder echte cadeaus. Die traditie ontstond pas rond 1920. De jarige kreeg eerder nuttige spullen dan cadeaus voor vermaak, terwijl we nu heel anders kennen. We laten nu een cadeau met een eigen ontwerp bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos om een ander te verrassen.

Cadeau met foto of eigen tekst laten personaliseren

Bent u op zoek naar een cadeau voor een man of vrouw met een specifiek karaktertrekje of iemand met een bijzondere hobby? Onze fotocadeaus hebben wij speciaal voor u geselecteerd, zodat u makkelijk een keuze kunt maken: van puzzels tot keukenaccessoires. Elk cadeau kunt u met uw eigen tekst en of foto laten personaliseren. Wij maken het cadeau precies zoals u dit wenst. Uiteraard bezorgen wij het cadeau in een leuke geschenkverpakking op het door u opgegeven adres.

U kunt 24 uur per dag een cadeau met uw eigen ontwerp bestellen en laten bedrukken met tekst of een leuke foto. U heeft de keuze uit de allerleukste cadeaus die u op elk moment kunt geven. Zelfs speelgoed kunnen wij voorzien met een lieve foto opdruk; van spaarpot tot schattige knuffelbeer. Wij bieden u een eenvoudige online bestelprocedure en veilige betaalmethodes. De gegevens van uw creditcard worden niet bewaard. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld wordt er automatisch binnen enkele minuten een bevestigingsmail gestuurd. De levering duurt ongeveer 3 tot 5 werkdagen. Heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust. Ons aanbod wordt iedere maand aangevuld met nieuwe producten, zodat er altijd weer iets te ontdekken valt. Wij wensen u alvast veel shopplezier.