Cadeaus die de blikvanger vormen op je housewarming party

Vrienden die inwijdingsfeest cadeau aan stel

Het perfecte housewarming cadeau bedenken, lijkt moeilijk. Je hebt geen idee welk geschenk je mee moet nemen en je kan zeker niet met lege handen verschijnen. Dat zou werkelijk ongemanierd zijn.

Omdat een housewarming zo verschillend is van bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, een jubileum of bijvoorbeeld kerstavond, heb je mogelijk wat extra tijd nodig voordat het perfecte cadeau in je opkomt. Het mag zeker niet banaal zijn, je wil iets geven waar je altijd aan kan terugdenken. Niet alleen jij; de andere gasten eveneens.

Hoe begin je aan je zoektocht?

Eerst moet je bedenken wat je zelf als cadeau zou willen krijgen als het jouw eigen housewarming party was. Zou je dan je zinnen zetten op een fotocadeau, een decoratief beeldje of een mooi gordijn in een stof die er ronduit luxueus uitziet?

Deze techniek werkt het best als jij en degene die een housewarming party geeft dezelfde smaak hebben. Is dat niet het geval, kruip dan in de huid van die persoon en bedenk wat hij of zij graag cadeau zou krijgen. Door zo te denken, beland je automatisch bij de gouden regel van gepersonaliseerde cadeaus met foto: Geef een betekenisvol geschenk dat gewoonweg uitschreeuwt hoeveel denkwerk je erin gestopt hebt.

Decoratief of nuttig

Het advies dat je het vaakst te horen krijgt voor een housewarming cadeau is iets decoratiefs of een huishoudelijk apparaat. Als je op voorhand weet wat de gastgevers in huis hebben en wat er zo te zien ontbreekt, dan scoor je daarmee een schot in de roos. Heb je echter geen toegang tot dit soort “geheime” informatie, koop dan iets waarvan je weet dat je familielid, vriend of collega het heel graag wil hebben.

Coole gepersonaliseerde housewarming geschenken

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Bestel bij Fungifts een ingelijste foto van je gastgever(s), eventueel met jou erbij. Iedereen houdt van een goede foto van zichzelf die in zijn huis hangt of getoond wordt, vooral als er leuke herinneringen aan verbonden zijn. Zo’n cadeau met foto verandert een huis in een thuis. Overweeg eventueel om zelfs het fotolijstje extra te personaliseren.

Een ander blijvend housewarming cadeau is een mok met een opschrift. “Beste vriend in de wereld” mag dan cliché klinken, maar het vrolijkt iemand geweldig op, vooral op een moeilijke dag. Dit soort cadeau is vanzelfsprekend als het voor iemand is die graag koffie of thee drinkt. Een gepersonaliseerde mok zorgt al van ’s morgens vroeg voor een glimlach op het gezicht. Probeer nog te achterhalen wat de favoriete kleur is van de ontvanger van je geschenk. Wees creatief met wat je op de mok laat drukken.

Sommige spulletjes zijn zo alledaags dat niemand eraan zou durven denken om ze als housewarming cadeautje te geven. Precies daarom kunnen ze iets bijzonders betekenen. Neem nu een vaatdoek met een foto en een passend opschrift. Je veegt er dagelijks het aanrecht of de tafel mee schoon. Is hij vuil, dan gaat hij enkele uren in de machine, waarna je hem opnieuw naar hartenlust kan gebruiken. Als dat geen duurzaam cadeau is … En het toont aan dat je aandacht besteedt aan zelfs de kleinste details.

YOUTUBE LINK

×