Default welcome msg!

Communie cadeau

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

13 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

13 artikel(en)

Communie cadeau

Wanneer u een uitnodiging voor een communiefeest krijgt, is het eerste dat u zich misschien afvraagt “Wat moet ik kopen?”. Want wat is nou een leuk communie cadeau dat een mooi aandenken is aan deze bijzondere dag én iets is waar de communicant van 6 of 7 jaar ook blij mee is?

Voor jongens en meisjes, voor lezers of knutselaars. Fungifts heeft van alles wat. Een sleutelhanger is altijd goed, zeker wanneer kinderen rond hun eerste communie een fiets cadeau krijgen. Combineer het bijvoorbeeld met een mooie steen, wandbord, notitieboekje of mooi boek.

Kleine cadeautjes voor een groot communiefeest of lentefeest. Bestel online bij Fungifts!

De eerste communie wordt ieder jaar gevierd tussen april en juni. De eerste heilige communie is een feestelijke gelegenheid waarbij kinderen kennis maken met het geloof. Tijdens de communie mogen kinderen voor het eerst deelnemen aan de maaltijd van Jezus. Na deze plechtige, feestelijke gebeurtenis worden kinderen verrast met leuke cadeaus. Kent u iemand die zijn of haar communie gaat doen en zoekt u een origineel cadeau hiervoor? Op Fungifts vindt u de leukste communie cadeaus. Supersnel een origineel, gepersonaliseerd communie cadeau.

Kinderen nemen meestal rond hun zevende of achtste jaar deel aan de communie. Een communie wordt steeds vaker groot gevierd met een communiefeest met veel gasten en cadeautjes. Traditioneel is de meimaand voorbehouden aan de ‘eerste communie’. In Nederland en België neemt het vieren van een zogenaamd lentefeest toe, als alternatief voor een communiefeest.