Default welcome msg!

Doopcadeau

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

20 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

20 artikel(en)

Doopcadeau

Wordt er binnenkort een kindje gedoopt? Dan wil u natuurlijk niet met lege handen aankomen, want het dopen van een kind is een bijzondere gebeurtenis waar een doopcadeau zeker bij hoort! Bent u nog op zoek naar een origineel doopcadeau waarmee u zowel de ouders als het kindje op op deze feestelijke dag mee kan verrassen?

Al onze cadeaus kunt u namelijk zelf persoonlijk maken met uw eigen naam, foto en tekst. Van prachtige gegraveerde sieraden tot aan de leukste kinderboeken met naam, het juiste doopcadeau vindt y bij Fungifts!

Op de dag van de doop zullen de ouders en het kindje een groot aantal doopcadeautjes ontvangen. Aan u dus de taak om het leukste cadeau te geven. En met een zelfontworpen cadeau gaat u dit vast en zeker lukken. Fungifts heeft een ruim assortiment met de leukste baby cadeaus, voor zowel jongens als meisjes.

Doopfeestjes worden steeds populairder, het hele jaar door vinden ze plaats. De peter en de meter van het kindje geven vaak iets symbolisch als cadeau doop, omdat zij de rest van hun leven een belangrijke rol spelen in het leven van het kind.

Een leuk, persoonlijk en vooral tijdloos cadeau is kinderbestek met naam. Het kinderbestek gaat jaren mee en vele volwassen hebben hun eerste kinderbestek nog als herinnering. Daarnaast is zorgt bestek, dat speciaal voor kinderen is gemaakt, voor een betere motoriek en maakt persoonlijk kinderbestek van iedere maaltijd een feestje. Met zo’n mooi doopcadeau maakt u zeker indruk!

De doop van een kindje is een belangrijke gebeurtenis. Bij deze bijzondere gebeurtenis wordt het kindje besprenkelt met water of ondergedompeld in het water. Het gaat om een symbolische gelovige handeling waarmee het kindje ingewijd wordt tot het geloof. Een doop is niet alleen bijzonder, maar ook een feestelijk gebeurtenis. Daarom hoort hier zeker een mooi cadeau bij. U kunt het cadeau origineel maken door er een persoonlijk tintje aan te geven met een foto, naam of tekst. Bekijk het assortiment.