Een foto cadeau aan haar geven. Uit den boze of het beste geschenk?

Kleinkind en moeder cadeau aan grootmoeder

De ene persoon lijkt er altijd te moeiteloos in te slagen om het perfecte geschenk te geven. Of het nu gaat om een cadeau voor haar, voor hem, voor een oudere of jonge persoon, het wordt altijd met vreugde aanvaard. Anderen zijn dan weer gedoemd te zijn om het steeds weer verkeerd te doen. Hoe komt dat en wat zijn de gouden regels om succes te oogsten met een gepersonaliseerd geschenk?

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden

Dat spreekwoord heb je vast al wel vaker gehoord. Maar beelden krijgen nog meer betekenis als je ze geeft aan iemand die veel voor je betekent. Vooral een foto cadeau dat doet denken aan een bijzondere ervaring of persoon kan hartveroverend zijn.

Mijlpalen

Er zijn meer mijlpalen in het leven dan alleen maar geboren worden, de eerste schooldag, eerste baan, huwelijk of samenwonen. Waarom zou je je kind geen passende foto als geschenk geven omdat het net heeft leren fietsen of zwemmen? Of wat dacht je van de eerste vakantie zonder ouders? Voor vele jongeren is dat een belangrijk moment dat ze hun leven lang koesteren. Alleen voor een geschikt kadertje of paneeltje moet je nog zelf zorgen, maar dat valt snel te regelen.

Nostalgie

Voor iemand die graag herinneringen ophaalt, is een foto een fantastisch geschenk. Het maakt geen verschil hoeveel kiekjes er al staan op de salontafel of het boekenrek, er kan er vast nog eentje bij. Overweeg eventueel een chique frame om een extra mooie herinnering eer aan te doen.

Partners in crime

Een portret van jou en iemand waarmee je al jaren samen mee door dik en dun gaat, dat gaat zeker. Vereeuwig jullie bijzondere relatie op een praktisch gebruiksobject en denk er zeker aan om er nog een leuke persoonlijke boodschap bij te zetten. Natuurlijk valt dit idee ook uitstekend uit te breiden als jullie deel uitmaken van een hechte groep die van alles tezamen onderneemt.

Een hartverwarmende slok

Kan een thee- of koffiedrinker ooit te veel mokken of espresso kopjes hebben? Een mok met persoonlijke foto en tekst is een ideaal geschenk voor iemand die zopas overgestapt is van builtjes naar losse thee, van een koffiezet met filters naar een French press of van een Nespresso naar een volautomaat waarmee je razendsnel koffie van versgemalen bonen zet.

Doorgewinterde knuffelaar

Sommige mensen hebben geen partner nodig, maar hebben voldoende gezelschap aan hun hond of poes. Een kussentje met een foto van hun vrolijke viervoeter zal hen veel plezier doen en zorgt voor extra gezelligheid op de bank of in bed. Zo’n cadeau is ook ideaal voor een voormalige huisdiereigenaar die dierbare herinneringen koestert aan Rex of Minoes.

Een 5 sterren geschenk

Heb je net een wereldreis met iemand achter de rug, of een roadtrip of een avontuurlijke fietstocht? Het mag ook gewoon een vakantie zijn aan een Spaanse Costa of zelfs één van onze eigen Waddeneilanden. Laat dat vakantiegevoel nog even voortduren door een collage te maken van de fijnste kiekjes die jullie onderweg gemaakt hebben, afgedrukt op een canvas van panorama formaat.

YOUTUBE LINK

×