Het juiste fotocadeau voor elke gelegenheid

Vrouw cadeau geven bij grootmoeder verjaardag

Ben jij ook dol op foto’s? Op zelfgemaakte foto’s, maar ook op die van andere fotografen? Vind je het heerlijk naar prachtige portretten à la David Hamilton te kijken of naar baby’s in Anne Geddes stijl of naar oude kiekjes, nog in zwart-wit? Misschien heb je wel enkele cursussen gevolgd en ben je elk weekend ergens anders in Nederland of over de grens, gewapend met je trouwe spiegelreflexcamera of heel gewoon je smartphone. Klik, en je hebt een weidelandschap in Belgisch Limburg vastgelegd. Klik, en een groep fietstoeristen op weg Alkmaar is vereeuwigd. Klik, en een roos in volle bloei toont zich van haar mooiste zijde.

Een kado met foto schept vreugde

Al die leuke dingen maken je blij en ook een beetje trots. Maar gedeelde vreugde is dubbele vreugde en dus moet je ervoor zorgen dat anderen al jouw beste plaatjes te zien krijgen en dat ze deze een bijzonder plekje kunnen geven. Houd in de gaten waar er nog ruimte vrij is op een boekenrek of aan een wand, maar denk er wel aan dat het moet passen bij de stijl van de woning.

Je kunt een fotocadeau op canvas afdrukken of in een houten kader stoppen, maar nog beter is de ruime keuze aan dagdagelijkse spulletjes die heel speciaal worden dankzij een foto of bedrukking. Nu ben je klaar om je familie en kennissen te overstelpen met momentopnamen uit het dagelijks leven, fantasievolle fotomontages of de wereld gezien vanuit een uniek perspectief.

Fleur een feest op met een fotogeschenk

Staat binnenkort het eerste communiefeest van je nichtje op het programma? Waarom zou je dat (b)engeltje niet verrassen met een gepersonaliseerd geldbeugeltje zodat ze haar zakgeld altijd bij zich heeft? Of misschien heeft je buurman net een culinaire cursus met succes beëindigd en je uitgenodigd voor een exclusief dinertje? Een handdoekrek met een foto-tegel waarop Auguste Escoffier breed naar hem glimlacht zal zeker in de smaak vallen; de nieuwe uitgave van “Ma Cuisine” heeft hij waarschijnlijk al.

Een bedankje recht uit het hart

Komt het einde van het schooljaar in zicht, dan breekt de tijd aan waarin kinderen hun juf in de bloemetjes zetten of verwennen met bijvoorbeeld chocolaadjes of koekjes. Veel recepten voor dat soort zoetigheden zijn gemakkelijk zelf te maken. Je kind zal vast blij zijn dat het zo’n origineel kado met foto mag maken en juf zal het zeker waarderen als je het “inpakt” in een koekjesblik met bijvoorbeeld een zelfgemaakte retro foto van fier poserende schoolkinderen en een bijpassend opschrift.

Klaar met kiezen

Heb je eenmaal beslist wat voor cadeau met foto het zal worden, dan verloopt het creëren op onze webshop heel vlot, net zoals het bestellen en afrekenen. Je geschenk met foto komt keurig en beschermd verpakt meestal al aan tussen de 3 en 5 werkdagen. Je zult merken dat het precies zo gemaakt is als jij dat wilt en de beste kwaliteit. Is er iets toch niet in orde, vertel het ons meteen en je zult merken dat onze klantenservice zo sterk is als onze producten.

YOUTUBE LINK

×