Het valentijnsdag cadeau voor haar dat ze leuk zal vinden (en écht zal gebruiken!)

Elegante man bedekkende vriendinnen ogen en valentijnscadeau

Het nieuwe jaar lijkt nog maar pas begonnen te zijn, maar toch staat Valentijnsdag al voor de deur. Misschien ben je nu alvast vlijtig adressen aan het noteren waar je op zoek zult gaan naar een Valentijnsdagcadeau voor haar. Mogelijk denk je dat je dit jaar een tandje moet bijzetten omdat het tenslotte toch inflatie is en alles duurder wordt. Maar dat valt best mee als je op zoek gaat naar inspiratie bij Fungifts. Daar zijn de prijzen tegenover vorig jaar nauwelijks gestegen.

Nu je gerust gesteld bent op gebied van budget blijft alleen de vraag wat je gaat kopen. Klassieke cadeaus zoals een boeket bloemen en een Valentijnskaartje met een gedicht zullen nooit falen. Wil je het nog beter doen, wees dan gewoon extra lief voor je partner. Geef haar de nodige aandacht, zelfs als ze de indruk geeft dat ze daar helemaal geen behoefte aan heeft. Maar je wil ook in je beurs duiken om iets tastbaars te geven, iets dat ze leuk vindt maar ook nuttig. Wist je dat nuttige geschenken altijd een succes zijn?

Een digitaal klokje

98% van de tijd kan een klok extreem vervelend zijn. Vooral als ze met een wekker uitgerust is, die gewoonweg zijn bek niet houdt totdat jij eindelijk uit bed stapt. Dan kan een klok je een slecht humeur bezorgen voor de rest van de dag. En ze herinnert je er ook altijd aan hoe laat het is. Het ontbreekt er nog aan dat ze zegt, “Schiet op! haast je een beetje!”

Toch is er een manier om zulke effecten te verzachten. Schenk haar een klokje, zonder wekker maar wél met een foto van jezelf erop. Je zult het merken, dit cadeau met foto zal haar doen glimlachen, al is het nog zo vroeg. Telkens wanneer ze wil weten hoe laat het is, zullen haar gedachten naar jou toe gaan, alsof je bij haar bent. Slim toch, nietwaar?

Juwelendoosje

Een vrouw kan uitermate vindingrijk zijn met een kleine garderobe en een gering aantal accessoires. Als ze erin slaagt om er elke dag anders uit te zien, zelfs met weinig spullen, dan is dat een hele prestatie; iets waarover ze fier mag zijn. Heb jij zo iemand aan je zij, verwen haar dan gerust met een praktisch juwelendoosje. Zet er als extraatje enkele lieve woorden op, bijvoorbeeld:

  • Cara mia,
  • You’re as sweet as honey,
  • Eres mi corazón y mi alma,
  • Ma chérie,
  • Ich hab dich lieb.

Trouwens, het mooiste aan de juwelendoosjes van Fungifts is dat ze stapelbaar zijn. Heb je dus een vriendin met een uitgebreid aantal accessoires, dan kan die zich lekker uitleven. Vergeet niet om er een snuisterijtje in te stoppen als Valentijnsgeschenk voor haar!

Opgepast! Cliché cadeau!

Ooit een cliché film gezien of een cliché Valentijnsdag video op YouTube? Tussen de stapels cadeaus vind je steevast een reusachtige teddybeer. Handig voor koppels die genieten van knuffelen met elkaar. Geef haar zo’n teddybeer als je niet altijd thuis bent, een metgezel om vast te houden terwijl ze in slaap valt als jij laat op kantoor moet blijven of op zakenreis vertrekt. De teddybeer is het ideale cadeau voor iedereen wiens liefdestaal fysieke aanraking is.

Favoriete songs altijd binnen “hoofdbereik”

Een muziekliefhebber doe je zeker een plezier met een hoofdtelefoon van hoge kwaliteit. De nieuwste modellen hebben een ingebouwde geheugenkaart waarop je zelf nummers kunt laden. Oldies doen het meestal goed voor elke leeftijdsgroep, maar als je weet wat de favoriete muziek is van je liefste, twijfel dan niet. Dit brengt meer betekenis en een gepersonaliseerde benadering van het cadeau dat je wilt geven.

YOUTUBE LINK

×