Met een gepersonaliseerd cadeau maak je van een zilveren jubileum een prachtfeest

Stel van middelbare leeftijd dat verjaardagsgeschenken uitwisselt

Een zilveren jubileum, dat maak je niet elke dag mee. Word je op zo’n gelegenheid uitgenodigd, dan moet je ervoor zorgen dat je een 25 jaar getrouwd cadeau meebrengt dat een onvergetelijke indruk nalaat.

Vind je het lastig om voor een heel gewone gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een verjaardag, een passend geschenk te vinden? Voor een 25-jarig jubileum cadeau moet je werkelijk alles uit de kast halen. Maar geen nood, Fungifts helpt je om bij een 25-jarig huwelijk het beste geschenk te geven.

Edelmetaal -> edel geschenk

Een zilveren jubileum geschenk mag best wat luxueuzer zijn als anders. Zie dit als een uitstekende kans om GROOT te denken. Denk aan een zilveren halsketting in een leuk juwelendoosje voor haar of een fles Bordeaux van een goed jaar in een mahonie wijnkistje voor hem. Zijn de jubilarissen goede vrienden, durf dan eventueel een setje satijnen lingerie voor hen te kopen (pure verwennerij). Of doe precies het tegengestelde en bied hen een ouderwetse hansop aan met bijpassende slaapmuts en pantoffels met ponpons.

Zilver en luxe zijn trouwens ook bijzonder goed geschikt voor een gelegenheid met een wat meer officieel karakter zoals de viering van je collega die zich al 25 jaar lang inzet voor de firma.

Herinneringen bij de vleet

25 jaar vooruit in de toekomst kijken, is een moeilijke gedachtenoefening. Vreemd genoeg gaat het veel eenvoudiger om op 25 jaren terug te blikken. Denk eens aan het aantal foto’s dat je in de loop van zo’n lange periode kunt verzamelen. Kies uit de honderden kiekjes en speel met vertrouwen de emotie-kaart uit door er de hoogtepunten uit te kiezen en deze op een bijzondere manier te vereeuwigen. Inderdaad spreken we in dit geval niet over één foto maar over een verzameling van de mooiste momenten.

In tegenstelling tot luxeartikelen die voor zowel persoonlijke als officiële situaties goed werken, kan dit bij een fotogeschenk anders liggen. Maar dit soort gepersonaliseerd cadeau opent dan weer de sleutel tot iemands hart.

De symbolische waarde

Vooral bij een koppel dat je goed kent, zal een 25 jaren getrouwd cadeau met een diepere boodschap aanslaan. Ze zullen begrijpen dat jij over het geschenk goed hebt nagedacht en daar zullen ze je oprecht dankbaar voor zijn. Een snijplank met een gravure van “25 jaar in goede en minder goede dagen” kan aantonen dat jij weet hoe zwaar het echtpaar het in hun beginjaren gehad heeft, maar dat ze toch doorgeknokt hebben omdat ze wisten dat ze het voor elkaar waard waren. Hetzelfde cadeau kan ook uitbeelden hoe ze beide van kroketten uit de muur zijn verder geëvolueerd naar pareltjes van gerechten waar zelfs Ron Blaauw bij zou likkebaarden.

Een ervaring als cadeau

Een cadeaukaart voor een etentje in een fijn restaurant, een wellness weekend aan de zee of een spannende escape room sessie kunnen uitstekende ideeën zijn. Sommige belevenissen zijn zo intensief dat ze met gemak nog eens 25 jaar lang fris in het geheugen blijven. Toch kan het in zo’n geval geen kwaad om dat soort van “vluchtige” geschenken ook een tastbaar karakter mee te geven. In het bovenvermelde mahonie kistje kun je heel slim je restaurantbon onder de wijnfles verbergen. Of stop een wellness verblijf in een gepersonaliseerd juwelendoosje.

De formule voor een geweldig cadeau is bedachtzaamheid + zorgvuldigheid. Houd dit in gedachten bij het vieren van een zilveren jubileum!

YOUTUBE LINK

×