Met een gepersonaliseerd cadeau zit je altijd goed

Man giving gift box to woman

Herinner je je nog de conférence “Opa” van Wim Sonneveld? Daarin maakt hij een “kleedje” uit een servet als cadeau voor Anna’s verjaardag. Het is niet alleen een grappig stukje maar het vertelt ons iets over het geheim van een goed geschenk. Namelijk: als je even nadenkt over de persoon aan wie je iets wilt geven, dan komen de ideeën vanzelf. Daarom zal Anna op haar verjaardag blij zijn met een gescheurd servet en een flesje parfum. Ze weet dat het “recht uit het hart” komt.

Gepersonaliseerde cadeaus voor het hele jaar door

Word je altijd een beetje zenuwachtig als Kerstmis dichterbij komt? Aan het begin van december begint iedereen lijstjes op te stellen met spulletjes die ze graag zouden hebben. Hetzelfde geldt voor andere feestelijkheden zoals een verjaardag of een jubileum. En dan heb je nog Vaderdag, Moederdag, Secretaressedag en noem maar op. Er zijn veel momenten in een jaar waarop je een cadeau wilt geven, maar totaal geen inspiratie hebt. En toch kan bijvoorbeeld een eenvoudig foto cadeau enorm veel succes oogsten.

Waarom zijn gepersonaliseerde geschenken de beste?

Vind je het vreemd dat geschenkfoto’s altijd wel lijken te passen bij eender welke vreugdevolle gebeurtenis? Hoe komt het dat ze zo in de smaak vallen bij man en vrouw, bij jong en oud, bij samenwonend of getrouwd? Daar zijn enkele goede redenen voor. Wie een gepersonaliseerd cadeautje krijgt, ervaart een persoonlijke band met de schenker ervan. Een geschenk met een foto waar jullie allebei op staan, geeft iets weer over een leuke tijd die jullie met elkaar hebben doorgebracht.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Vooral als je het zelf moeilijk hebt om op een speciaal moment de juiste woorden te vinden, kan een goed gekozen foto je redding zijn. Een digitale wekker met jouw foto erop kan je betere helft op een heel bijzondere manier “goede nacht” wensen of natuurlijk ook “goede morgen”. Een gepersonaliseerd kussen met een gezellig kiekje van jouw man, vrouw of x erop en eventueel een passend citaat zal extra zacht en warm aanvoelen. Het geeft de diepte en de warmte weer van de liefde die jullie voor elkaar voelen. Je hoeft niet eens meer “ik hou van je” te zeggen, hoewel het geen kwaad kan als je het wel doet.

Een doordacht geschenk met foto wordt extra waardevol

Wat is het vandaag de dag gemakkelijk geworden om een cadeau te zoeken; we hoeven er zelfs het huis niet voor uit. Precies daarom zijn gepersonaliseerde geschenken zo populair; ze tonen aan dat je moeite hebt gedaan om iets passends te vinden. Je hebt er tijd aan gespendeerd om zo attent mogelijk te zijn met wat je geeft. In onze belachelijk snelle cultuur waarin mensen meer geneigd zijn naar comfort dan inspanning kun je met een uitgekiend presentje een wereld van verschil maken.

Een gevoel om te ervaren

De beroemde Amerikaanse schrijfster Maya Angelou zei ooit dat mensen zich aan het einde van de dag niet herinneren wat je hebt gezegd of gedaan, maar hoe je hen hebt laten voelen. Daar ligt echte schoonheid. Een geschenk dat iemand een goed, vreugdevol en geliefd gevoel geeft, is altijd een goede keuze.

YOUTUBE LINK

×