Default welcome msg!

Meter en Peter

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Meter en Peter cadeau

De term Peter en Meter is in Nederland niet zo bekend, maar in België wordt er vaak een Peter en Meter aangesteld voor de kinderen. In Nederland noemen we dit Peetoom en Peettante. Ben je op zoek naar mooie geschenken voor de Peter en Meter, dan ben je bij Fungifts aan het juiste adres. Laat prachtige geschenken geheel naar wens regelen, dit kan bijvoorbeeld een geboortetegel zijn mooie voorbeelden hiervan vind je op onze kraamcadeau pagina, of een leuk glas gegraveerd voor de allerliefste Peter of Meter. Zo kan het favoriete drankje uit een prachtig glas genuttigd worden.

Een cadeau is pas speciaal wanneer u er een persoonlijk geschenk van kan maken. De geschenken voor meter of peter zijn er zowel om te vragen of ze deze taak op zich willen nemen als om ze te bedanken dat ze dit willen doen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om …, …, … en … een eigen touch te geven.

In de pagina bovenaan kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken.

Bij Fungifts kun je verschillende meter en peter geschenken kopen. Ze kunnen aangepast worden naar wens. Alle geschenken worden met liefde door ons gemaakt.