Default welcome msg!

Paascadeaus

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

18 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

18 artikel(en)

Paascadeaus

Met Pasen is het natuurlijk leuk om paascadeautjes uit te delen. In plaats van paaseitjes van chocolade kunt u ook een cadeau geven dat blijvend is. Wat dacht u van een leuk woonaccessoire voor in huis? Bij Fungifts vindt u verschillende paascadeautjes voor het hele gezin.

Paasgeschenken

Met een aantal mooie paasgeschenken maakt u van Pasen een nog groter feest. Deel ze uit tijdens de paasbrunch of leg ze rond de paastak. Ook leuk: verstop de paascadeautjes voor de kinderen in de tuin, samen met wat paaseieren. Deze paascadeautjes zullen mensen zich altijd herinneren, omdat ze niet in één keer opgegeten worden.

U kunt kiezen voor paasgeschenken die grappig, multifunctioneel of gewoon heel erg leuk zijn om naar te kijken. In ons assortiment vindt u paascadeautjes voor jong en oud, man en vrouw. Leuke paasgeschenken voor kleine prijsjes, maar ook cadeautjes die wat duurder zijn. Hoe groot pakt u uit met Pasen?

Verras uw omgeving door dit jaar een echt paascadeau te geven in plaats van chocoladepaashazen of chocolade eitjes? Koop dan bijvoorbeeld een leuke mok, die direct gebruikt kan worden tijdens de paasbrunch.

Een leuk paascadeau koopt u online bij Fungfits. In ons ruime assortiment vindt u genoeg kleine cadeautjes die heel erg geschikt zijn om met Pasen te geven. Tover een glimlach op ieders gezicht door paascadeautjes uit te delen. Natuurlijk moet u niet verklappen dat u ze heeft gekocht, maar zegt u dat het een geschenk is van de Paashaas.

Vroeger - en nu vast ook nog wel op sommige plaatsen - bracht de Paashaas alleen maar Paaseieren. Waarbij we ons al wel eens afgevraagd hebben waarom een konijn in hemelsnaam met eieren zou rondhuppelen. Welnu, blijkbaar horen Paaseieren al langer bij Pasen, en is het de vrolijk huppelende Paashaas die er plots is bijgekomen. Bij het invoeren van de vastenperiode voor Pasen mocht men namelijk ook geen eieren eten. De eieren werden opgespaard tot Pasen, en de slechte eieren werden versierd. De Paashaas zou trouwens een verzinsel zijn van de Protestanten - de Katholieken denken op hun beurt weer dat de Paaseieren gebracht worden door de Paasklokken. Maar genoeg verhaaltjes, laten we het over cadeaus voor Pasen hebben!