Default welcome msg!

Reistassen met naam

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

13 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

13 artikel(en)

Reistassen bedrukken

Aangepaste reistassen. Reis in stijl met reistassen op maat van Fungifts. Ontwerp jouw reistassen met je eigen logo. Kies hieronder een tas om te beginnen.

We bieden een grote selectie op maat gemaakte reistassen. Reizen is meer casual. Mensen zijn op zoek naar hoogwaardige stukken in nieuwe of andere materialen en de nieuwste kleurencombinaties en stijlen. Tassen die twee of drie functies in één combineren, zijn wat mensen willen in de drukke levensstijl van vandaag.

Verpakken kan een gedoe zijn, maar deze gepersonaliseerde reistassen maken het een koud kunstje. Onze tassen zijn geweldige relatiegeschenken voor het herkennen van bijvoorbeeld hardwerkende medewerkers.

Laat iedereen zien hoe jouw merk echt plaatsmaakt met deze aantrekkelijke en handige reistassen op maat van Fungifts. Op maat gemaakte reistassen zijn het ideale relatiegeschenk voor elk evenement of gelegenheid. Je kennis zal blij zijn met een handig nieuw item voor het dragen van hun kleding, schoenen, toiletartikelen en accessoires.

Deze hoogwaardige promotionele reistassen zijn echt veelzijdig en kunnen allemaal worden aangepast met jouw afbeelding of tekst. Met zoveel opties vind je zeker gepersonaliseerde reistassen die perfect zijn voor je, jouw kennis of.

Of je nu reist of het uit noodzaak doet, reistassen en accessoires zijn essentieel. Deze tassen zijn geweldig als een weggeef of promotioneel product op maat bedrukt met jouw logo, afbeelding of eigen tekst. Hulp nodig? Neem contact met ons op, we zijn er altijd om te helpen!