Default welcome msg!

Schoolspullen met naam

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schoolspullen met naam

Fungifts biedt een groot assortiment schoolspullen met naam die kunnen worden gepersonaliseerd voor je kinderen. Geweldig voor boeken, lunchdozen, briefpapier en meer. Zoek niet verder dan ons!

Of je nu op zoek bent naar iets kleurrijks, of met de favoriete personages van je kind, je zult aangenaam verrast zijn met wat wij te bieden hebben. Onze schoolspullen met naam zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs en kan gepersonaliseerd worden met de naam van jouw kind.

Kun je niet beslissen wat voor soort schoolspullen voor school je nodig hebt? Onze back to schoolspullen bevatten; Broodtrommel met foto, lunchdozen bedrukt, waterflessen, rugzakken en meer! Helemaal gesigneerd met eigen naam!

Gepersonaliseerde schoolbenodigdheden

Van etuis tot lunchzakken, we hebben het gepersonaliseerd. Je herinnert je hoe het was toen je op school zat. Letterlijk allemaal van allemaal met dezelfde tas en etui. De gepersonaliseerde etui is een must voor elk kind dat zijn of haar identiteit wil beschermen. Kies uit rugzakken, lunchbenodigdheden, etuis en nog veel meer - die allemaal kunnen worden gepersonaliseerd met je eigen foto’s en/of bericht. We hebben veel ontwerpen om uit te kiezen, geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Je vindt hier een breed scala aan gepersonaliseerde schooltassen inclusief rugzakken en boekentassen. Alle tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden gepersonaliseerd door een van onze ontwerpen te kiezen en vervolgens je eigen foto en/of tekst toe te voegen. Dus waarom niet een gepersonaliseerde rugzak kopen met het favoriete personage van jouw kind?