Default welcome msg!

Tassen & Bagage

Subcategories:

Tassen en bagage

Bedrukte tassen en bagage. We hebben allemaal een behoefte aan tassen en bagage, velen zelfs dagelijks: of als high street shopper met vrienden, de dagelijkse boodschappen of op reis. Voor veel mensen zijn tassen niet alleen een middel om een doel te bereiken, maar ook een modeaccessoire.

Op zoek naar een uniek geschenk voor een kindje of misschien wel een cadeau voor de kleine of voor iemand die wat ouder is wat handig is voor dagelijks gebruik? Nooit meer een rugzak kwijt! Al eens gedacht aan een prachtige rugzak met naam? Dit kan ontzettend leuk zijn voor verjaardagen, als kraamcadeau (bijvoorbeeld voor in het kraampakket met allemaal leuke cadeautjes) maar ook als promotioneel artikel!

Schoolspullen met naam

Onze prachtige schoolspulletjes, die helemaal naar jouw eigen smaak is te personaliseren. Te denken aan een naam, een bijzondere tekst en in sommige gevallen zelfs een unieke foto! Schoolspullen met naam zijn ontzettend leuk om cadeau te geven, niet alleen dat u waarschijnlijk het origineelste bent, ook zijn de schoolspullen met naam een erg leuk cadeau in praktische zin. De schoolspullen met naam worden veel in combinatie met elkaar besteld, te denken aan een kindertas met naam (rugzak of schoudertas), een reisbeker met naam, een tekenset en een agenda met foto. Bekijk hieronder de leukste schoolspullen met naam en maak ze helemaal naar uw eigen smaak.

Kindertas met naam

De kindertas met naam of een prachtige kindertas met een afbeelding of tekst is een van de meest bestelde artikelen voor kinderen. De kindertas kan helemaal gevuld worden met boeken en andere spulletjes, is erg leuk in combinatie met bijvoorbeeld een tekenset met naam of een ander leuk artikel.

Bedrukte tassen zoals bedrukte kindertassen, bedrukte sporttassen of bedrukte reistassen. Je vindt alles bij Fungifts.