Default welcome msg!

Textiel bedrukken

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 34 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 34 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Textiel bedrukken

Afdrukken is een proces van het decoreren van textielstoffen door toepassing van pigmenten, kleurstoffen of andere verwante materialen in de vorm van patronen. Wil je T-shirts bedrukken, of andere kleding voor je band, bedrijf of vereniging, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Fungifts maakt het bestellen van bedrukte T-shirts zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk.

T-shirt bedrukken met logo voor jarenlang succes

Dat een gepersonaliseerde t-shirt het goed doet als relatiegeschenk is voor velen geen verrassing. Door het weggeven van een bedrukte t-shirt is jouw relatie direct betrokken. Helemaal als je promotie T-shirts weggeeft. Vergeet dan niet om de T-shirts te laten bedrukken met uw logo en/of tekst. De relatiegeschenken T-shirts zullen nog lang bewaard worden, waardoor je jarenlang geniet van een groot bereik. In het assortiment vind je een breed assortiment T-shirts om met eigen tekst en/of logo te laten bedrukken.

Shirtjes laten bedrukken voor kinderen?

Bij Fungifts heb je ook de mogelijkheid om goedkoop T-shirts te bedrukken voor kinderen. Je kunt een shirt laten drukken voor bijvoorbeeld een sportclub of vereniging. Zo krijgt iedere groep zijn eigen gepersonaliseerde t-shirt en ontstaat er onderling betrokkenheid. Ook in het onderwijs zijn de bedrukte shirts met logo effectieve geschenken. Zo kun je shirts laten bedrukken met het schoollogo, maar je kunt ook T-shirts personaliseren met de namen van de leerlingen.

Kinderkleding bedrukken en hartjes sneller laten kloppen. Zelf ontworpen kinderkleding voor gelukkige kinderen. Weet je nog toen je een kind was en je dat ene shirt altijd gelijk na het wassen weer aan wilde trekken omdat je er zo van hield? Het maakte niet uit dat de kleuren al vaal waren en de opdruk nog nauwelijks herkenbaar, het was je absolute lievelingsshirt. Nu ben jij aan de beurt om dit gevoel aan je kinderen door te geven. Met Fungifts kun je heel eenvoudig T-shirts, hoodies, poloshirts en nog veel meer voor kinderen laten bedrukken met grappige en schattige designs. Vind een passend design of schrijf een passende tekst.

Kinderkleding bedrukken met grote keuze. Voor jongens of meisjes, met korte of lange mouwen, van katoen of polyester, het assortiment van ons biedt alles wat je nodig hebt voor een toekomstig lievelingsshirt. Jassen, mutsen en accessoires, zoals T-shirts maken het aanbod compleet en laten niets te wensen over. Kies gewoon het gewenste design, voeg een eigen tekst toe of upload een eigen design. Zo creëer je de kinderherinneringen van morgen.