Unieke Valentijn cadeautjes vinden voor je geliefde is leuk. Volg gewoon onze tips!

Man geeft liggend cadeau aan vriendin

Is 14 februari voor jou ook de mooiste dag van het jaar? Je wordt dan blij wakker en gaat blij naar bed. Dat is begrijpelijk want dit is het ideale moment om extra aandacht te besteden aan die geweldige partner van jou. Je denkt de ganse tijd aan hem of haar, en samen genieten jullie wat meer van “quality time”. Valentijnsdag heeft iets heel speciaals en daarbij horen Valentijn cadeautjes met hetzelfde effect. Het perfecte geschenk voor Valentijn komt voort uit jouw begrip, liefde en zorg. Je wilt die dag gedenkwaardig maken voor je lieverd. En er zijn enkele eenvoudige tips om dat te bereiken.

Een snapshot op een shotglaasje

Shotglaasjes zijn heel fijn om als Valentijnsgeschenk te geven of te krijgen; ze nemen weinig plaats in en staan garant voor snel genieten van pittige drankjes. Met een foto erop worden ze extra leuk. Zo maak je een subtiel cadeau dat tegelijk een langdurig beeld creëert in de gedachten van je lieve schat. Gebruik de foto van je partner die jij het mooiste vindt of kies er een met een dierbare herinnering die jullie samen beleefd hebben. Vul nu de glaasjes maar, en elke slok gaat je terugbrengen naar dat moment. Extra tip, zet alvast 1/4 wodka, 1/4 kersenlikeur en 2/4 cranberrysap klaar om een Love Potion te maken.

Bloemen

Met bloemen kan het nooit fout gaan. Maar meestal zijn ze bedoeld om één of meer andere bijzondere geschenken voor Valentijn te vergezellen. Denk je dat bloemen cliché zijn? Misschien heb je gelijk, maar dat verandert niets aan het feit dat een boeket nooit faalt om iemand te laten glimlachen. En jouw liefste zal op die regel geen uitzondering vormen. Rozen zijn altijd in orde, maar ga eventueel eens voor dahlia’s, anjers, tulpen of nog veel meer. Wil je echt origineel zijn, kies dan iets dat past bij het seizoen: krokusjes (rijmt op kusjes), blauwe druifjes, primula of enkele prachtige takken toverhazelaar.

Van wanten weten

Is je partner een fan van bakken of braden? Misschien is dit een activiteit die jullie beiden graag samen doen. Gooi die oude, half verkoolde keukenlappen eindelijk weg en schenk in de plaats daarvan gepersonaliseerde wanten met een grappig opschrift, eventueel in combinatie met een passende prent. Of kies de datum van jullie jubileum of een andere speciale gelegenheid die jullie beiden delen. Een set ovenwanten zijn een mooi bewijs dat het de kleine dingen zijn die het doen.

Toon je

Een gegraveerd kettinkje, een sleutelhanger of een set van koelkastmagneten zijn geweldige cadeaus in hartvorm, vooral als je in een lange-afstandsrelatie zit. Een passende foto heb je misschien snel gekozen, maar overweeg ook een tekst bij te voegen. Denk aan een datum die voor jullie tweeën grote betekenis heeft of wat dacht je van jullie koosnaampjes? Het mooie van dit soort kleine cadeautjes is dat je partner het altijd bij zich kan hebben; het is zelfs goed te verwerken in een dagelijkse outfit. Je schat kan het altijd even vastnemen als hij of zij je mist, bang is of niet fysiek bij je is. Denk eraan om een dergelijk cadeau voldoende op voorhand te bestellen zodat het tijdig aankomt.

YOUTUBE LINK

×