Verwelkom baby en feliciteer mama op unieke wijze met een gepersonaliseerd kraamcadeau

Vrouw geeft kraamcadeau op babyborrel

Wat leuk! Iemand in je familie of een kennis van je gaat binnenkort een kindje krijgen, of het is er zelfs al. Op kraamvisite gaan, wie doet dat nu niet graag? Alleen is het de vraag wat je voor dat kleintje moet meenemen. Zeker, er bestaan uitzetlijsten voor baby’s en je weet dat je daarmee de ouders alvast een groot plezier doet, want ze hebben er massa’s nuttige zaken op genoteerd. Praktische spulletjes zijn natuurlijk helemaal in orde en het is gemakkelijk om een passende keuze te maken. Maar misschien wil je toch nog graag iets extra’s cadeau doen, dat niet alleen bruikbaar is maar ook leuk en origineel.

Een gepersonaliseerd kraamcadeau dat voor jarenlang plezier zorgt

Je wilt niet alleen de kersverse ouders verrassen maar het kleintje zelf ook. Als het enigzins kan met iets dat vaak zal gebruikt worden; het mag zelfs in de loop van de weken, maanden of jaren tot op de draad verslijten. Misschien heb je zelf op zolder nog spulletjes staan waar je in je jongste jaren immens veel plezier aan beleefd hebt. Dat zijn dingen die niet wegdoet ook al zien ze er nog zo oud en afgeleefd uit. Ze hebben een plaatsje veroverd in je hart.

Dat is het soort geschenk dat je aan het kleine nieuwe mensje wilt geven; niet iets dat ergens op een stapel belandt en vergeten wordt. Het mag gerust een knuffelbeest zijn of een eerste paar schoentjes. De hoofdzaak is dat er fijne herinneringen aan verbonden zijn.

Geef een uniek kraamcadeau met naam of foto

Een trendy artikel waarmee je altijd succes zal oogsten is een gepersonaliseerd geboortekussentje. Vooral als je het geluk hebt een proefdruk van het geboortekaartje te pakken te krijgen. Dan kun je de kersverse ouders geweldig verrassen met zo een snoezig kraamcadeau met naam. Natuurlijk is een prentje van eigen keuze even goed in orde; het belangrijkste is dat het voldoende scherp is om uit te vergroten tot 28,7 x 28,7 cm. Het materiaal van 100% polyester is goed bestand tegen vlekken. Was het op 30°C en de print gaat er zeker niet af.

Ook een rompertje met zelfgekozen bedrukking kan succes oogsten, vooral omdat vele die je in de winkel koopt een opschrift hebben in het Engels of een andere taal. Rompers zijn al beschikbaar vanaf maat 3 tot 6 maanden. Denk eraan dat sommige baby’tjes flink uit de kluiten gewassen zijn en al direct een maatje kunnen overspringen. Tja, we zijn het langste volk ter wereld en sommige ukkies staan erop dat al vanaf hun geboorte duidelijk te maken.

De gepersonaliseerde herinneringsdoos

Kinderen groeien razendsnel. Voor je het weet, zitten ze op eigen kracht rechtop, gaan ze aan het kruipen, lopen en is hun eerste schooldag aangebroken. Die eerste jaartjes zijn kostbaar en misschien wil je ervoor zorgen dat de ouders van het kindje dat zeker niet vergeten. Een slim idee is om je cadeau in te pakken in een doos met een zelf gekozen bedrukking. In zo een herinneringsdoos kunnen mama en papa allerlei herinneringen opbergen. Denk maar aan de echofoto, krabwantjes, een haarlokje, een favoriet leesboekje of jouw gepersonaliseerd kraamcadeau.

Een kleinigheid voor de ouders

In de eerste dagen van zijn leventje staat baby volledig in de belangstelling. Het kan echter geen kwaad om op dat moment ook aan een presentje voor de ouders te denken. Tenslotte hebben zij het meeste werk gedaan. Een verwenset voor mama is altijd een goed idee. En voor vader een bierpakketje? Misschien niet zo origineel, maar het zal vast wel in goede smaak vallen.

YOUTUBE LINK

×